Апартамент изгоря в Хасково, изясняват причината за пожара

    Апартамент изгоря в блок на улица „1-ви май“ в хасковския квартал „Възраждане“. Сигнал за инцидента е подаден около 11 часа днес.

    На мястото веднага са били изпратени два противопожарни екипа и полицаи. Пристигналите огнеборци заварили в пламъци жилището на последния 7-и етаж, което беше унищожено напълно.

    Според съседи, в апартамента живеел мъж на около 25-30 години, казвал се Расим. Баща му починал преди години, а майка му живеела в друг хасковски квартал. Насъбраните се днес комшии около блока бяха единодушни, че той имал психични проблеми и употребявал наркотици. Те заявиха, че стопанинът не бил в апартамента по време на пожара и не е ясно от какво са лумнали пламъците.

    В жилището е имало съвсем скромно обзавеждане, дори няма легла. Имаше килим и фотьойл, а мивката в кухнята беше счупена. Имаше и спринцовки.

    Близките съседи се жалваха, че младият мъж събирал боклуци, които понякога трупал на етажа, заради които не можело да се минава. Действително на площадката днес имаше много отпадъци.

    Предстои изясняване причината за пожара.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини