„Саяна Хасково“ с обрат срещу третия отбор на „Лудогорец“

    „Саяна Хасково“ победи третия отбор на „Лудогорец“ (Разград) с 2:1 в контролна среща. Двубоят се игра на стадиона на „Ямача“ днес, като това е първи домакински мач по време на зимната подготовка на червено-белите.

    Резултатът откриха гостите от Разград в първото полувреме след грешка в защитата на хасковлии. До почивката обаче домакините успяха да изравнят. Точен за 1:1 бе Бейсим Бейсим.

    През второто полувреме „Саяна Хасково“ сътвори пълен обрат. За 2:1 се разписа Христо Стоянов, който се присъедини към червено-белите по време на пауза в първенството. До края на срещата повече голове не бяха отбелязани.

    Това е четвърти успех за хасковлии в контрола. Преди подновяване на битката в Трета Югоизточна лига отборът на Живко Желев ще играе и с „Димитровград“. Мачът е на 11 февруари и е част от турнира за купата на Аматьорската футболна лига.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Бо
      Борчо на ямача
      6 -6
      22:36, 7 фев 2023
      Лудогорец е най-великият бг отбор от последните 11 години и отново ще е шампион!
      Това че саяна с най-калпавите и измислени имитационни продукти и платени футболисти с пари от нашия джоб и които са вкарали гол по погрешка на третият им отбор не означава нищо, ама нищо !
      Защо Хасково трябва да се задоволява с подобни саяна аматьори на ниво селски футбол ? ?????????????????
      • **
        **
        0 0
        22:17, 8 фев 2023
        Първата ви грешка е, че Лудогорец не е велик отбор и не е български. Велики отбори са били Левски и ЦСКА, когато играеха български футболисти, но въпреки това все още остават велики, защото имат хиляди фенове докато Лудогорец като излезне от Разград я има 5 човека я няма. До тук сме с Лудогорец.Сега нещо и за Саяна. Имам чувството че таите злоба към собственика и към отбора, но да не би да имате лаборатория, че сте разбрал, че са фалшиви продукти. Второ такива хора, не познавам собственика лично, но трябва да имаме адмирации към хората, които дават парите си за спорта, а не твойте или от на другите хора. Ти явно си голям футболен експерт, след като не ти харесват тези футболисти намери 10 мил. Евро и докарай по сериозни. Момчетата играят достатъчно добре и головете не са случайни, явно все пак си бил на стадиона за да прецениш как играят.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини