Бившият областен управител на Хасково Ангел Найденов напуска БСП

Бившият кмет на Димитровград, областен управител на Хасково, народен представител и  военен министър Ангел Найденов напуска редиците на БСП. Дългогодишният член на партията, който е едно от знаковите й лица в годините, обяви това на Фейсбук страницата си веднага след приключването на Конгреса на сациалистите. На него беше взето решение за  изключване на 14 от така наречените опозиционери в редиците на формацията: Кирил Добрев, Светлана Шаренкова, Ани Пиринска, евродепутатът Петър Витанов, Николай Бериевски, Петя Михалевска, Костадин Дурчов, Ленко Петканин, Атанас Атанасов, Петко Димитров, Валери Жаблянов, Ралица Андреева, Ваня Добрева, Мартин Жлябинков.

„След днешното заседание на конгреса на БСП,след всичко случило се на него,след приетите решения и особено след саморазправата с част от хората,имащи собствено мнение и позиции различни от тези на ръководството, НЯМАМ МЯСТО в БСП! Тази партия НЕ Е и НЕ МОЖЕ да е моята партия!“, написа Ангел Найденов в емоционалния си пост си в социалната мрежа.

Той припомни, че за развитието и  укрепването на формацията е работил дълги години-членувал е 43 години, от които 33 години в БСП, и изрази разочарованието си от случващото се в редиците й днес: „Не е партията, която да споменавам с удовлетворение и упование заради решения, политики и поведение, не е партията с дух, принципи и ценности, от които да не се срамувам!“, добави още Ангел Найденов.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини