Учители по немски и български могат да кандидатстват за място в Математическата гимназия в Хасково

Две преподавателски места са обявени като свободни в Природо-математическа гимназия „Акад. Боян Петканчин“ в Хасково. В елитното училище търсят за позициите учител по немски език и по български език и литература.

В училище „Васил Левски“ имат позиция за деловодител, който може да е със средно образование.

Друга от свободните позиции, обявена през Бюрото по труда в Хасково, е за управител в сферата на социални услуги. Изискването е кандидатите да са със специалност от висшето си образование, свързана със социални, стопански, правни или хуманитарни и педагогически науки.

6-ма лаборанти също са нужни, като изискването за тях е да са със средно образование в сферата на хранителните технологии.

20 свободни места за работа са обявени за назначение в производство на автомобилни компоненти. Те са за хора със средно образование.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Не
    Неверен
    29 -1
    09:58, 12 фев 2023
    Търсят се или вече неофициално са назначени? По-скоро второто!
  • 2
    За
    Запозната
    27 -2
    13:20, 12 фев 2023
    Предварително се знаят кой ще назначат за свободните позиции за учители! Който има големи връзки и е платил където трябва. А това че обявяват конкурс е чиста формалност защото са длъжни да го направят .....
  • 3
    Ха
    Ха ха ха
    31 -4
    18:21, 12 фев 2023
    Елитна!!! Вие сериозно ли? Отдавна вече нито МГ нито ЕГ са елитни. Нивото отпреди 30 години отдааавна си замина. Лек полека , година след година днес всичко е реклама за повече ученици т.е бюджет. Това са си най - нормални средни училища . Представете си какво става в другите.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини