66-годишна шофьорка обърна колата си по таван, настанена е в болница в Пловдив

66-годишна пострадала при пътно произшествие на главния път за ГКПП „Маказа“ в землището на село Домище вчера около 16,20 часа. Жената шофирала лек автомобил „Нисан“, загубила контрол над управлението, колата напуснала пътното платно и се преобърнала в канавка. Водачката е била прегледана от екип на Филиала на спешна помощ в Кирково, транспортирана до Спешното приемно отделение в Кърджали, а след това в пловдивска болница. Направеният тест за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред. Екип на РСПБЗН-Подкова обезопасил катастрофиралата кола. Около 19,30 часа в Кърджали товарен автомобил „Дачия“ с 51-годишен водач блъснал намаляващ пред него скоростта лек автомобил „Ауди“ за отдаване на предимство на пешеходци. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

Опит за регистрация на „Мерцедес“ с подправен документ е бил направен в сектор „Пътна полиция“ вчера. 44-годишен жител на областта представил моторното превозно средство и в хода на обработката на документи станало ясно, че има поправки в талона. Автомобилът е иззет, заведена е преписка за съзнателно използване на неистински официален документ. Работата по случая продължава сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОД на МВР-Кърджали.

Три нерегистрирани моторни превозни средства са били установени при проверки, извършени от полицейски служители от РУ-Кърджали. Водачите са управлявали леки автомобили със служебно прекратени регистрации на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Започнати са проверки по случаите с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини