Полицейски: Две катастрофи в един ден, 39-годишен е с опасност за живота

На 16.06.2023 г. Около 15:20 ч. по пътя между с. Чуруково - с. Михалково, АТВ  управлявано от 39-годишен мъж гр. Силистра, при движение с несъобразена скорост с релефа на местността, при спускане, на десен завой, излиза от ляво на пътя и се удря едновременно в ската и бетонна шахта. В следствие на катастрофата водачът е сполучил фрактура на шиен прешлен. Настанен е за лечение в УМБАЛ „Св. Георги“ гр. Пловдив, без опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Девин. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Два часа по късно през същия ден в с. Баните е възникнало пътно транспортно произшествие с тежко ранен участник в движението. При управление на мотоциклет "Сузуки" ГСХ Р 1000, собственост и управляван от 39-годишен мъж от гр. Кърджали, водачът губи контрол над управляваното от него МПС, излиза от пътя в дясно по посока на движението си и се блъска в бетонна подпорна стена. 39-годишният мъж е получил множество фрактури и е транспортиран за лечение в УМБАЛ „Св. Георги“ гр. Пловдив, с опасност за живота. Местопроизшествието еодмврпосетено от дежурна оперативна група при РУ-Мадан. Извършен а оглед и е образувано досъдебно производство.

Отново през изминалия петък са задържани двама души за притежание на наркотици .Около 23:13 часа в гр.Смолян на разклона за КК Пампорово, в товарен автомобил , управляван от 53-годишен мъж от гр. София, са намерени и иззети 200бр. пластмасови саксии, съдържащи по един стрък растение от рода на конопа с височина до 10 см., в нарушение на установените в закона за контрол на наркотичните вещества и прекурсорите правила. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР-Смолян и РУ-Смолян. Работата по случая продължава.

В РУ-Чепеларе е започнато бързо производство срещу 26-годишен мъж от града. В дома му са открити  шест броя черни картонени опаковки с изписано по тях "narcoz hhc vape“, съдържание 1 ml хексахидроканабинол 97 % трепени 3 %", като всяка от тях съдържаща в себе си по една ампула, съдържащи наркотични вещества или техни аналози, с неизяснен състав. 26-годишният мъж е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини