3500 лв. заплата за монтажници на хладилни и климатични инсталации в Хасково

Фирма плаща по 3500 лева заплата за двама монтажници на хладилни и климатични инсталации. Работното време е 8 часа, става ясно от сайта на Агенцията по заетостта.

В хасковското Бюро по труда, за хора с висше образование са заявени свободни работни места за технолог, агроном, инженери, началник в производството, ръководител на постановъчна дейност.

За хора със средно и основно образование места има за касиери-продавач-консултанти, сервитьори, бармани, готвачи, домакин/помощник-възпитател, шлосери, електрозаварчик, заварчици, шофьори на товарни и лекотоварни автомобили, общи работници, охранители, ръководител в транспортната дейност с 3 години професионален опит.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    11
    111ф
    28 -14
    10:15, 25 юни 2023
    Вярно е плащат ги тези заплати,ама когато монтираш по двадесет климатика на ден обаче за тридесет дни и за осем часа или тридесет и един дни и за осем часа на ден според тава колко календарни дни е месеца тридесет или тридесет и един,а иначе ако вземат и по хиляда лева тези монтажисти да си мълчат и да не казват на никого а също и да се молят да не вземат и по-малко защото тая работа с климатиците умря,а пък е и само няколко месеца в годината,ама то винаги ще има лакоми шарани да клъвнат на тая стръв с три хиляди и петстотин лева заплата.Блажени са вярващите Амин.
  • 2
    Ис
    Истината
    31 0
    16:52, 25 юни 2023
    Истината е, че в Хасково няма бизнес от където да дойдат работни места, не останаха и хора, които да почнат някъде що годе прилична работа. От център в производство на машини за хранително-вкусовата промишленост, с утвърдени традиции в пивопроизводство, текстил, консервна промишленост и др. сега градът е пълна трагедия и главоломно запада от година на година - населението драстично намалява, на дъното сме по икономическо развитие и заплати, младите се спасяват масово към София или чужбина, и най-важното - никакъв светъл лъч на хоризонта.
  • 3
    Ro
    Roko
    14 -2
    17:23, 25 юни 2023
    Елате в хлебозавода за 1200 лв по 10-11 часа работа
  • 4
    Ня
    Някой
    12 -3
    20:02, 25 юни 2023
    Може да ги дават тези пари, но за три месеца! Такава заплата в Хасково никой не дава.....
  • 5
    Ба
    Бай Танас общественик
    9 -7
    21:56, 25 юни 2023
    Чета коментариите по отгоре и разбирам че, който не е учил и не е ходил до 8 клас на училище и е сполучил в живота и сега ни дава акъл като гуру! Първият пост е типичен пример за българска интернет граматика !! Човека може и да не знае какво са това точки и запетайки, изречения на нов ред и там подобни граматики , които се учат в основното образоване , но ... човека с нещо като аватар " 111ф " е много на ти със смартфони, климатици, акъл и фреон взети на едно място и климатика шест от всякъде!!!
    Между другото буквата "ф" на много езици означава мъжки полов орган!
    • 11
      111Ф
      0 0
      09:19, 27 юни 2023
      Бай Танасе дай си адреса за уроци по Българка граматика,ще ти плащам с буквата Ф или там каквото и е значението на много езици.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини