Търсят заварчици за 3500 лв. заплата и учители в Хасковско

Свободни работни места за четирима заварчици в Хасково обявиха от Агенцията по заетостта. Посочена е работна заплата от 3500 лева. Става дума за ръчно електродъгово заваряване, полуавтоматично заваряване в защитна газова среда, автоматично заваряване под слой от флюс.

Свободни работни места са обявени за четирима учители в Хасковско. В СУ „Св. Климент Охридски“ в Симеоновград имат нужда от учител по английски език, в хасковското ОУ „Св. Климент Охридски“ търсят учител в група за целодневна организация на учебния ден (I-IV клас), в детската градина в Конуш е обявено място за касиер-домакин 1/2 - помощник възпитател 1/2, както и за учител. 

В хасковското Бюро по труда са обявени свободни работни места за сервитьори, бармани, готвачи, чистачи, инженери, продавач-консултанти, шивачи, шофьори, общи работници в строителството.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Им
    Има още свободни места
    65 -6
    10:30, 9 юли 2023
    Директорите на "Л. Каравелов ", "Иван Рилски " , детска градина номер 3, детска градина номер 18 и още някой ако съм пропуснал плюс шефа на РУО са пенсионерки! Направете си сметка колко ощетяват бюджета със заплата и пенсия и на колко хора не дават възможност да работят!
  • 2
    Ру
    Румен
    55 0
    13:36, 9 юли 2023
    Такива заплата от 3500лв никой не дава в Хасково! Може, но за четири месеца,а това че търсят учители е пълна заблуда. Предварително се знае кой ще назначат, но формално обявяват конкурс за пред хората...
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини