Баща и син вилняха в Кърджали,трошат заведение и бият клиенти

За хулигански действия 50-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Около 1 часа тази нощ мъжът заедно с 25-годишния си син предизвикал скандал пред заведение. По-младият счупил с крак стъклопакета на входната врата на обекта, след което  нанесли побой на двама мъже на 33 г. и 60 г., отнели лек автомобил „Опел“, с който се придвижили на кратко разстояние и след това изоставили. Пострадалите са били прегледани в Спешното приемно отделение на болницата в Кърджали. 50-годишният мъж, участвал в скандала и побоя, е задържан за срок до 24 часа в РУ-Кърджали. Другият инициатор на конфликта пострадал при разбиването с крак на стъклопакета. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство, работата по което продължават сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай.

         Задържане в структурно звено на МВР за срок от 5 денонощия е наложеното административно наказание на 35-годишен за хулигански действия. Решението е на Районния съд в Кърджали по Указа за борба с дребното хулиганство. На 10 юли пред жилищен блок в кв.“Възрожденци“ в Кърджали мъжът предизвикал скандал, ударил 18-годишен и се опитал да нападне 55-годишен, с което нарушил обществения ред.

         Досъдебно производство за неизплатени издръжки е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 40-годишен баща, осъден да издържа двете си деца, не изплатил 11 месечни вноски в размер на около 5000 лв. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини