Издигнаха кандидатурата на доц.д-р инж.Хасан Азис за кмет на Кърджали, номиниран е първо от Конево

На събрание на ДПС в село Конево днес в 10,00 ч. официално бе издигната кандидатурата на кметът на Община Кърджали доц.д-р инж.Хасан Азис за нов мандат като градоначалник. Районният отговорник на партията оповести, че район Мост-Миладиново номинира Хасан Азис за пети пореден мандат за кмет.

 Това става още при първото селско събрание, с което се открива вътрешнопартийния дебат за излъчване на кандидати за селски кметове, общински съветници и кметове на общини в Община Кърджали.

 Ще припомним, че на разширено заседание на Общинския съвет на ДПС в Кърджали бе посочено, че се предлага зам.-председателят на партията  доц.д-р инж.Хасан Азис за нов мандат.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Из
    Избирател
    10 0
    13:50, 4 авг 2023
    Ах Асане, Асане, виждал съм хора без морал и лицемерие, но твоята наглост, нахалство и войнстващо главно финансово властолюбие нямат семеподобно. Класически лъжец, манипулатор, интригант и двуличник. Твоето оръжие"..... съгласувано с почетния" е доказателство и за това, че и във вътрешнопартиен план има огромно безпокойство и дефицит на онази могъща подкрепа ОТДОЛУ. В твой интерес, в интерес на ДПС и на Кърджали е да оттеглиш кандидатурата си и да дадеш път на друго лице, несвързано с твоите финансови далавери и да работи за града и общината.Има такива, има и жена!
  • 2
    Гр
    Гражданин
    9 0
    14:25, 4 авг 2023
    В годините неизменно,семейно, родово, приятели и др.не само гласувахме за теб,НО и РАБОТИХМЕ за твоето избиране активно и открито.НОООО ти И З Л Ъ Г А!А сега.......???
  • 3
    Ет
    етнически турчин
    9 0
    15:32, 4 авг 2023
    Хей инженера, 'доктора, "доцента" Хасан, града има нужда от огромно количество въздух, освободи терена, откажи се, вредиш на Кърджали! Стига с твоите далавери, игри с общини от съседна РТурция. Стига лъга, излъга и достойни, честни хора. А сега?!!!
  • 4
    За
    Запознат
    8 0
    17:32, 4 авг 2023
    Съюзи се не с патриоти, родолюбци читави, а с комундяги живеещи главно с миналото,пълни с омраза, заради подкрепа за ПАРИ. Застана рамо до рамо до токсични измежду тях.
  • 5
    3,
    3,1
    5 0
    18:13, 4 авг 2023
    17.32 толерира доносници и техните изчадия в ДПС и БСП
  • 6
    Къ
    Кърджалиец
    7 0
    07:43, 5 авг 2023
    А що беше това 3 000 000 лв Мюмюн Али Люляково, твой заместник,председател на Общински съвет на ДПС, без твое знание беше ли възможно
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини