Задържаха 19-годишен заради пожар в необитаема вила при Енчец

Полицейски служители са установили 19-годишен, съпричастен към пожара в необитаема вила в землището на село Енчец през нощта на 4 август. Мъжът е бил задържан в РУ-Кърджали за срок до 24 часа. Проверката по случая е по чл.330, ал.1 от Наказателния кодекс и се извършва от сектор „Криминална полиция“ в управлението.

Около 22 часа на 4 август вследствие на небрежна работа с огън пламнали сухи треви в землището на село Студен кладенец. Екип на РСПБЗН-Крумовград локализирал и загасил огъня, който обхванал около 4 декара площ. Няма материални загуби.

Екипи на пожарната служба в Ардино и на участъка в село Бенковски отстранили паднали дървета на пътните платна в района на комплекс „Белите брези“ и между селата Бенковски и Дрянова глава след подадени сигнали на 6 август. Същия ден екип на РСПБЗН-Момчилград отводнил мазета в жилищен блок в града. Пожарникари от същата служба обезопасили лек автомобил „Волво“, отстранили убита крава от пътното платно в района на село Сушево и почистили мястото на произшествието.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини