Колонката на редактора:Всички срещу Хасан Азис!?

Социалните мрежи изобилстват с призиви за общ фронт срещу Хасан Азис в бъдещите избори за кмет на Кърджали. Апелира се за обща кандидатура за градоначалник на опозицията,ако не на първия,то поне на втория тур на вота.

  Че Хасан Азис ще бъде кандидатът на ДПС за нов мандат е повече от очевидно.Той води по номинации в местните съвети на Движението в общината.Другите кандидати са с възможности за спаринг партньори,но и не и с реални шансове.Защото той е знакова фигура-зам.-председател на партията.

 Опозицията обаче е разделена.Времето на общата българска кандидатура и т.нар.”Сталинградска битка” е отдавна отминало.За обща кандидатура на управляващата коалиция говорят само в ПП-ДБ.Тя обаче няма нищо общо с отживялата времето си обща българска кандидатура,защото се търси човек с турско име,който да разбие етническия вот.

 А етническия вот обслужва само ДПС.Общата българска кандидатура трасира пътя към победа още на първия тур на Хасан Азис.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Къ
    Кърджалиец
    8 0
    08:43, 13 авг 2023
    Разочарование от "доцента, доктора, инженера" ОГРОМНО! Той повече ДПС, много малко кмет. Почти е загърбил грижата за града! Занимава се с ИНТРИГИ И УЙДУРМИ! ЛЪЖЕ, ЛЪЖЕЦ Е ДОКАЗАН! Имаме нужда от друг кмет!
  • 2
    Из
    Избирател
    8 0
    09:34, 13 авг 2023
    08.43,Гласували сме за него, работихме в годините в негова подкрепа, много съжаляваме.Никак не оправда доверието. Занимава се в повечето случаи със строителните фирми-ДАЛАВЕРА, ПАРИ,но не с проблемите на града и селата-ХОРАТА
  • 3
    Оч
    Очевидец
    4 0
    10:09, 13 авг 2023
    Назначи без срам общ. съветник Ес. У-ска за охрана по курортите в РТурция
  • 4
    Ви
    видях
    5 0
    11:14, 13 авг 2023
    В петзвезден хотел луксозен турски курорт плътно до жена му беше съветничката с шотландско уиски и кубинска пура в ръка
  • 5
    Об
    общинар
    4 0
    11:52, 13 авг 2023
    Назначава главно депесари в общинската администрация НЕКАДЪРНИЦИ, бивш кмет Мост, негов шофьор, посредствен, зам. председател на Обс за заплата
  • 6
    Съ
    съветник
    1 0
    08:51, 14 авг 2023
    Асане, що беше това 3 000 000 лв отклонени от Мюмюн Али Люляково, твой заместник, наши пари на данъкоплатците, къде беше ти? Пак с пари затвори устата на псевдопатриотите, псевдоопозицията милчо багд. геор. кючуков, къде пари за волейбол, плаж. волейбол, проекти, подаряване на общ. имот за частна търговия и др. на морално не легитимните съветн. Всичко това в ущърб на нас гражданите и жителите на община Кърджали. Идва Видов ден рано или късно!
  • 7
    М
    М
    2 0
    10:10, 14 авг 2023
    Човек, който зачита паметта на своите родители е добър и може да се разчита на такъв, този, който не уважава паметта на баща си..........
  • 8
    Гл
    Гласоподавател
    1 0
    18:36, 14 авг 2023
    Няма да гласувам за компрометирани и корумпирани
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини