Николай Ставрев: Приятно съм изненадан, отиваме на балотаж. Очаквам спортсменска битка с Дечев

Приятно съм изненадан, отиваме на балотаж, коментира независимият кандидат за кметския кабинет на пл. „Общински“1 в Хасково Николай Ставрев. Той и благодаря на всички, които са го подкрепили в първия тур на местните избори днес, както и на широкия кръг от политически формации, които застанаха зад кандидатурата му.

Според екзитпол на социологическите агенции сигурният претендент за балотаж е настоящия кмет на Хасково и кандидат за втори мандат Станислав Дечев. Освен Николай Ставрев социолозите дават възможност срещу Дечев другата неделя да застане и бившия градоначалник Георги Иванов. Според обаче, че неговите шансове са по-големи за балотаж. Има теоретични такива възможности, но на практика те са минимални, каза по този повод Николай Ставрев.

В щаба му няма засечени ситуации на купуване на гласове. Изборният ден е преминал нормално, според това, което е проследил, с изключение на ситуацията около отказа на възможността финансовия министър Асен Василев да гласува в Хасково, заради това, че има регистрация извън страната и не е спазено правилото за уседналост от шест месеца. „ Той показа лична карта с адресна регистрация в Хасково. Трябваше да му се даде правото да гласува“, коментира Николай Ставрев.

За предстоящата седмица той очаква да е много напрегната, но е решен да се бори до край за кметското място. Николай Ставрев каза още, че очаква със Станислав Дечев да проведат спортсменска битка.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини