С настъпването на зимата,скочиха продажбите на устройства за бездимни цигари в Кърджали

Със застудяването и настъпването на зимата скочиха продажбите на устройства за бездимни цигари в Кърджали.Забраната за пушене на закрито,кара мнозина да преминат от конвенционални цигари към бездимните.Това споделиха за Кърджали бг вести продавачи на тютюневи изделия.Те сочат като причина и поскъпването на конвенционалните цигари с тютюн,които вдигнаха два пъти цените си напоследък и достигнаха 6 лв за масовите марки.Всяко поскъпване се предхожда от изчезването на любими марки,което изнервя пушачите в града.

  На пазара се предлагат устройства на „Филип Морис”,”Давидов”,”Дънхил”.Най-много вървят на „Дънхил” които предлагат голямо разнообразие на аромати.Освен това бездимните цигари са и по-евтини.Страстни пушачи,се запасяват с по две-три устройства.

Томазо Ди Джовани – вицепрезидент „Международни комуникации“ на „Филип Морис” споделя:

„ Българите по традиция приемат добре иновациите. И резултатите на IQOS в България всъщност са доста добри. В момента над 200 000 потребители вече са преминали на IQOS, което е почти 10% от всички пушачи, така че бих казал, че продуктът се възприема много добре в България. Без съмнение с правилна комуникация с потребителите и активни кампании ние можем да ускорим още нещата. Но аз смятам, че при този процент на пушачи, преминали на продукта, България може да се превърне в глобален лидер на промяната и в една от първите страни, която ще успее да сложи край на цигарите”.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини