"Смолян Говори" кани на благотворителна среща. Средствата ще отидат в помощ на Светла и сина й,които сами се борят с тежки здравословни проблеми

Предстои  благотворително издание на “Смолян Говори/Smolyan Talks”. Това е прекрасен повод за радост, споделяне и възможност да подадем ръка на онези, които се нуждаят от нашата подкрепа. Темата на изданието е „Празниците: храната, смисълът, духът“, казват организаторите на мероприятието.

На 23-ти декември от 17:00 до 19:00ч ще се проведе среща  с д-р Ангелина Иванова. Тя е ендокринолог и диетолог с успешна кариера в България и чужбина. Доктор Иванова е  израснала в Смолян. На срещата ще присъства и добре познатата на всички, харизматичната актриса Миряна Найденова.

Д-р Иванова ще сподели знанията си и умения, свързани с храненето и здравето, как да създадем баланс и да се насладим на празничните деликатеси без да пренебрегваме нашето благополучие. Миряна Найденова ще  зарадва със своите истории за празниците, как те преобръщат живота ни и оставят следа в сърцата ни. Нейният опит и мъдрост ще ни припомнят значението на подкрепата и разбирателството във време, когато те са най-необходими.

Събитието е отворено за всички. Входът е напълно безплатен, но на място ще има разположена кутия за дарения.

Събраните средства   ще бъдат предоставени на Светлана Живкова и сина ѝ, които сами се борят с тежките здравословни проблеми, пред които ги изправя съдбата.

Всяко ваше дарение ще бъде ценно и ще помогне на смолянското семейство.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини