"ИстОрика" проведе маскен бал за 14-ти път


Школата по история "ИстОрика" при Средно училище "Петко Рачов Славейков" с ръководител Димитър Димов организира за 14-та поредна година своя традиционен исторически маскен бал. 
В началото му бяха наградени учениците от школата, заели призови места в национални конкурси и състезания. Мелвин Сюлейман и Християн Джелепов от 12"в" клас заеха първо и второ място на националната конференция във Варна. Колективна награда за 3-то място драматизация получиха момичетата от 10-те класове. Наградени бяха и участниците в националния конкурс от 9, 10 и 11 клас, както и призьорите от "Родолюбие" - Румяна Дякова и Десислава Маринова от 11а клас. Темата на 14-ия исторически маскен бал бе свързана с българската история в реклама. Учениците представиха както видеоклипове, така и скечове на живо. А в измислената държава Истороландия среща си дадоха дядо Коледа и личности от различни епохи. След представянето на различните скечове и клипове настъпи и времето за ретро парти с дрескод от 50-те до 90-те години на 20-ти век.
Като за първи път ретро партито показа, че младежите познават музиката и танците от близкото минало, като потанцуваха валс, танго, рок и латино.
Нешка Шопова

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини