Български възход:Националният ни приоритет е запазването на неутралитет на България,за Кърджали е от стратегическо значение!

    Политическа партия „Български възход”  е учредена на 5 май 2022 г.Определя се като националконсервативна политическа сила.Ратува за справедливо общество и правов ред.

      Председателят на ПП „Български възход” бригаден генерал Стефан Янев се е клел като български офицер пред националния трикольор да служи на Отечеството.Той има богат политически опит като служебен министър председател, вицепремиер, министър на отбраната,народен представител.Той добре знае цената на мира.

      ПП „Български възход” участва на предстоящите избори за Народно събрание и Европейски парламент водена от желанието да реализира рядък политически шанс-да излъчи парламентаристи,които да се застъпят за изоставащите региони в нашата страна,както пред изпълнителната власт в Р България,така и пред Комитета на регионите на ЕС.

    ПП”Български възход” има за водещ национален приоритет запазването на неутралитет на Р България в сложната международна обстановка и бушуващи до нашата граница конфликти.

     ПП „Български възход” има за приоритет в област Кърджали развитието на инфраструктурата,като основен фактор за привличане на инвестиции.Партията работи за запазването на етническия мир,като важно условие за просперитета на региона.

      Григор Захариев-областен координатор за Кърджали

    Гласувайте с номер 16 в интегралната бюлетина!

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Платена публикация.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Последни новини