„Има такъв народ“ ще работи за въвеждане на държавни помощи, облекчени кредити за първо жилище и освобождаване от данъци на младите семейства

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    Водачът на листата на ИТН за област Хасково Александър Марков и други членове  коментираха теми, заложени в програмата на партията за предстоящите избори в студиото на Телевизия еТВ. Те са категорични, че отговорното управление на държавния бюджет и прекратяване на безконтролното теглене на огромен държавен дълг са едни от важните точки, върху които ще работят бъдещите представители на партията в предстоящия парламент.

    1. Александър Марков, вие живеете и работите в София.  Мислите ли, че сте запознат с проблемите на област Хасково, в която сте водач на листата?

    - Да, запознат съм с проблемите на област Хасково. Те са като в повечето области. Местната структура на ИТН работи постоянно, за да се разрешат проблемите. Висока цена и ниско качество на питейната вода в община Хасково, липсата на вода в Меричлери, липсата на аптека в Маджарово, в Симеоновград нямат достъп до качествена медицинска грижа. Липсата на контрол върху частните автогари, водещо до беззаконност, такъв е примерът в Любимец. Граничен район като Свиленград няма стратегия за развитие, няма създадена индустриална зона, което води до липса на интерес от страна на инвеститорите, а няма ли ги тях, няма нови работни места.

    2. Какви са приоритетите, които ще са водещи за ИМА ТАКЪВ НАРОД в следващото Народно събрание, ако бъдете избрани?

    Ал. Марков: Време е, всички политици да се отчитаме пред народа, който ни е избрал. Една от най-важните задачи е отговорното управление на държавния бюджет. Прекратяване на безконтролното теглене на огромен държавен дълг, който ще плащат нашите деца и внуци.

    Премахване поправки в Конституцията, направени от сглобката в предишното Народно събрание, водещи до парадокси.

    Време е Гласът на избирателя, облечен в референдум, да бъде водещ!

    3. Г-н Иванов,  познавайки проблемите на област Хасково, кои трябва да бъдат приоритетите за ИМА ТАКЪВ НАРОД в следващото Народно събрание?

    Необмислената „зелена сделка“, която води до унищожаването на енергетиката и превръща в безработни десетки хиляди българи от областта е приоритет за нас. Предоговарянето й е на преден план, за да запазим финансовата стабилност на семействата в региона.

    Незабавно приемане на България в Шенген по суша без изпълняване на допълнителни условия. Преустановяване приема на мигранти, които са влезли нелегално на територията на нашата държава, третирането им като престъпници и моменталното им екстрадиране. Засилване на пограничния контрол.

    4. Г-жо Радославова, предвид факта, че в момента търпим сериозна  промяната на ценностната ни система и цели семейства напускат страната ни,  какви ще са приоритетите на ИТН в тази връзка?

    Тук ще цитирам Слави: "Спиране на хомосексуалната пропаганда сред децата в училище и защита на нормалното българско семейство, запазване на устойчив модел на семейството от майка, баща и деца, осланящ се на българските традиции и ценности."

    Има такъв народ ще наложи социална политика за подпомагане на младите семейства, живеещи и работещи в България.

    Целеви държавни помощи, облекчени кредити за първо жилище, освобождаване от данъци и други инструменти, които ще стопират демографската криза в България.

     

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Последни новини