Днес ГЕРБ организират срещи с Делян Добрев и евродепутата Ева Майдел в Димитровград

    В Димитровград кандидатите на ГЕРБ и в тази предизборна кампания, верни на стила си, поставят като акцент директните срещи с хората и разговорите очи в очи с тях. За тази цел ще бъдат организиран мобилни приемни на комуникативни места, в които млади хора и кандидати ще разговарят с гражданите, като дават възможност за открити разговори, въпроси и общуване с кандидатите.

    Днес в  Димитровград пристига досегашният евродепутат Ева Майдел, която отново е кандидат за член на Европейския парламент. Тя, заедно с кандидатите за народни представители от ГЕРБ в Хасковска област, ще разговарят с жителите на бригадирския град в мобилна приемна за граждани на входа на парк „Марица“ от 17.00 до 18.00 часа.

    „Отново търсим диалога с Вас, за да отговаряме на въпросите Ви, да чуем гражданските Ви позиции и мнения за демократичните процеси в страната ни и общия ни европейски дом!“ е анонса към гражданите на мобилната приемна.

    По късно от 18:00ч. в ОДТ „Апостол Карамитев“ ще се проведе и предизборна среща с общественостна на която ще присъства и водача на листата на ГЕРБ за обласста Делян Добрев.

    „Заповядайте в обновената с европейски средства сграда на Театъра, за да чуете програмата ни за развитие на страната и политиките, които ще отстояват нашите представители в Народното събрание и Европейския парламент!“, гласи поканата към димитровградчани.

    Трима представители от Димитровград са в листата на ГЕРБ-СДС - Деян Иванов /Инженер/ , Божидар Петков /Икономист/ и Хавел Карагьозов /Студент по медицина/ .

    Коалицията ГЕРБ-СДС, която на предстоящите избори се явява с номер 22 и в двете бюлетини, прави солидна заявка за предстоящите избори на 9 юни, когато освен състава на бъдещото Народно събрание ще се избира и състава на най-висшия европейски орган – Европейският парламент.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Последни новини