Евродепутатът Ева Майдел в Димитровград: и в сърцето на Европа не могат да се похвалят с такива големи и добре устроени паркове

    Днес от 17:00 часа евродепутатът Ева Майдел, водачът на листата на ГЕРБ - Хасково Делян Добрев, кметът на Димитровград Иво Димов и кандидатите от Димитровград Хавел Карагьозов и Деян Иванов разговаряха с граждани в новоремонтирания парк Марица.

    Кметът Иво Димов като домакин разходи кандидатите за народни представители и евродепутат из обновените алеи на парка, където се срещнаха и разговаряха с димитровградчани.

    Ева Майдел заяви, че е очарована от свършеното в парка при управлението на кмета Димов, и че дори в сърцето на Европа не могат да се похвалят с такива големи и добре устроени паркове. 
    “Нашите градове, тези под лидерството на ГЕРБ, са много по-добре управлявани, много по-чисти, много по-подредени и по-европейски от сърцето на Брюксел. 

    В разговорите си с гражданите кандидат-депутатите заявиха, че за да има още по-добър за живеене град, с по-добра инфраструктура и обществени услуги, трябва в неделя на 9 юни да гласуват с номер 22 и в двете бюлетини, за да има една стабилна България в сигурна Европа.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини