Симпатизанти на ГЕРБ изпълниха театъра в Димитровград

    Тази вечер в димитровградския общински театър се проведе среща между кандидатите на ГЕРБ в хасковска област за народни представители и симпатизанти на партията в града. На срещата с обществеността бе и кандидатът за евродепутат Ева Майдел. 

    На сцената на театъра се представиха водачът на листата Делян Добрев, кандидатите за народни представители от Димитровград - Деян Иванов, който е на 3-то място, Божидар Петков - на 6-то място и Хавел Карагьозов - на 16-то място в листата, както и кандидат за Европарламента, Ева Майдел. Събитието бе открито от кмета на Димитровград, Иво Димов.

    Тази неделя предстои нещо наистина важно, тези 6-ти по ред избори наистина са важни, защото се надявам че чрез тях ще си върнем държавата и нормалността. За тази цел трябва да гласувате с номер 22, за да можем в България да има стабилност и ред, за да може и държавата и местните власти да изпълняват своите ангажименти, за да постигнем това към което всички се стремим, към по-добра среда и по-добър живот”, с тези думи кметът Димов откри събитието.

    Ева Майдел от сцената на димитровградския театър заяви пред препълнената зала, че "всички знаем колко много свършиха ГЕРБ в годините, докато управляваха, как промениха градовете и колко построиха, но имаме още много работа, а за да я свършим ни трябва стабилно правителство. Последната година се оказа, че от плана за възстановяване и устойчивост в частта за общински проекти са усвоени само 1% от парите, които са предназначени за България. Имаме наистина много работа, за да започнем да постигаме целите си като нация, но за това ни трябва силна и категорична подкрепа от вас, жителите на България. Ние ще отстояваме интересите на България в Европа.” С тези думи Майдел призова да се гласува за ГЕРБ в 2-те листи с номер 22.

    Кандидатът за народен представител от Димитровград, Божидар Петков, се обърна към димитровградчани с думите "тези, които ме познават знаят, че аз винаги съм се интересувал от възможностите и начините за привличани на инвестиции, но трябва да имаме в предвид, че хората които влагат парите си в бизнес проекти търсят сигурност и стабилност. Сигурност и стабилност е посланието, което ние излъчваме, ние от ГЕРБ. Трябва да гласуваме с номер 22 за да сложим край на тази политическа въртележка и това ще стане с глас за ГЕРБ."

    Другия от листата на партията, Хавел Карагьозов, се обърна към множеството в залата, като засегна темата за здравеопазването: "чрез добро управление и евро проекти нашата болница вече е материално обезпечена, в програмата на ГЕРБ има ясни идеи как да бъдат обезпечени общинските болници и с млади специалисти. Смятам, че истинските специалисти и експерти са в отбора на ГЕРБ и за това трябва да ни подкрепите на изборите в неделя."

    Третият в листата, Деян Иванов, говори по темата за така нареченето саниране. "Хората направиха всичко, което се искаше от, тях за да бъдат санирани, кандидатстваха, платиха енергийно обследване и така нататък и накрая само 750 блока бяха одобрени, а другите над 2200 са в резервния списък и още не се знае какво ще се случи с тях. Ние знаем какво да направим, но ни трябва вашата подкрепа,  ще видим къде има излишни пари, като тези които още не са тръгнали от Европа и ще пренасочим от тях за тази програма, защото тя е една от най-добрите програми. Ще направим така, че да санираме и блоковете в резервния списък, за това гласувайте за нас.”

    "Силна листа се води от силен водач" - с тези думи кметът Димов представи водача на листата Делян Добрев.

    "От ден първи, когато Кирил Петков и Асен Василев влязоха във властта, аз казвам, че те от една страна са некомпетентни, от една страна са измамници. Чувствам се победител, защото вече цялото българско общество видя че това е така, тези некадърни измамници вероятно ще са на четвърто място. Аз се надявам ние да имаме поне 90 депутата и да създадем стабилно мнозинство, за да изкараме пълен мандат, за да изпълним приоритетите на България - влизане в Шенген и Еврозоната. Скъпи приятели, гласувайте уверено в неделя за ГЕРБ с номер 22 в двете бюлетини", каза Добрев.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини