Приоритети на БСП в Хасково: Подобряване на инфраструктурата, здравеопазването и образованието

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    Кандидатите за народни представители от „БСП за България“ от Хасковска област и за членове на Европейския парламент проведоха среща с граждани в зала „Хасково“ днес. Тя бе водена от основните сподвижници на коалицията начело с водача Атанас Зафиров, който води листата и във Велико Търново за предстоящите избори на 9 юни.

    „На финала сме на една динамична и активна кампания. Благодаря на всички наши симпатизанти и активисти, които положиха усилия, за да бъде такава. Водим скромна кампания, водим кампания очи в очи с хората. Нашият основен политически опонент на тези избори е партия ГЕРБ и моделът Бойко Борисов – моделът на задкулисието, моделът на завладяната държава - нещо, което е особено актуално в Хасковска област“, каза Зафиров.

    Той подчерта, че основният им враг е очертаващата се ниска избирателна активност, което води след себе си опасност от нова политическа криза, непредставителност на парламента.

    „Нашият апел към всички политически сили е наистина да положим усилия да спасим вота. Апелът ни към българските граждани е основно да гласуват, за да преодолеем тази ниска избирателна активност, за да обезсмислим купения вот – нещо, с което се сблъскваме ежедневно на терен и да предадем по-голяма представителност на най-важната институция – българският парламент“, заяви Зафиров, който е заместник-председател на социалистическата партия.

    Той призова българските избиратели да гласуват със сърце, но и с разум, за да изберат хората, които не ги подведоха, не стъпиха нито милиметър от своите обещания.

    Зафиров изтъкна, че Хасковска област продължава да е най-бедната в държавата по размер на брутния вътрешен продукт на глава от населението, въпреки прекрасните условия и прекрасните хора в региона. „Срещаме се с лоша инфраструктура, сринато здравеопазване, некачествено образование. Това са все неща, които сме заложили в нашата програма, които ще бъдат на дневен ред в работата на парламентарната група в следващото Народно събрание“, каза Атанас Зафиров.

    Под №2 в листата на „БСП за България“ е юристът Смиляна Нитова, която не веднъж е представлявала Хасковска област в парламента. „В миналите мандати ние сме доказали, че сме предвидима политическа сила. Коалиция „БСП за България“ е единствената политическа сила, която не се поддаде, не се продаде и каквото обещае – изпълнява“, каза хасковлийката, която е била част от Общинския съвет на Хасково, председател на Правна комисия и на Комисията по законност и обществен ред, бивш директор на „Държавна Консолидационна Компания“ ЕАД.

    Подкрепа към листата на коалицията в Хасково изказа бившият социален министър Георги Гьоков, който в момента е народен представител. Събитието в Хасково уважи Филип Попов – кандидат за евродепутат от „БСП за България“. „Изключително важно е България да намери своето достойно място в мирна Европа и хората на 9-и да направят своя информиран избор“, каза Попов.

    Зафиров призова хасковлии да гласуват с №24 тази неделя през 24-та година, а на другите избори на 23 юни да разменят цифрите, тест с №42. „Обръщам се към избирателите и най-вече към лявомислещите хора да не гласуват за партии ментета, да не гласуват за партии, които буквално крадат техния вот и го хвърлят в коша, да не гласуват за партии и коалиции, които доказаха, че са създадени единствено само за да късат гласове от БСП, да попречат БСП да бъде реална алтернатива на това предателско управление“, заключи Атанас Зафиров.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

     

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини