Задържаха 18-годишен в Кърджали заплашвал с убийство брат и сестра

За отправени закани за убийство 18-годишен е задържан в РУ-Кърджали. По първоначални данни на 12 юни около 16,40 часа в Кърджали младежът отправил закани за убийство спрямо брат и сестра и спукал с нож гумата на автомобил, собственост на единия от заплашените. Образувана е проверка по чл.144, ал.3 от Наказателния кодек, която се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Досъдебно производство за използване на неистински официален документ е образувано в ОДМВР-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. Жител на областта представил в Териториалното поделение на НОИ в процедура за отпускане на лична пенсия трудова книжка с вписани неверни данни. Сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Сигнал за кражба е подаден вчера в РУ-Кърджали. 39-годишен тъжител заявил, че от автомивка са изчезнали покривало за лек автомобил и стелки. В хода на започналата проверка полицейски служители стигнали до 56-годишния извършител. Откраднатите вещи са намерени. Работата по случая продължава сектор „Криминална полиция“.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини