"Само" за феновете в Атина: Coldplay изпълниха нова песен

Миналата неделя покрай изборите за Европейския парламент в Гърция се състоя и концерт на Coldplay от продължаващото им турне "Music Of The Spheres". По време на шоуто на групата в Атина пред публиката беше изпълнена нова песен озаглавена "All My Love".

На сцената на Олимпийския стадион Chris Martin и компания изпълниха 23 песни от дискографията си, а концертът завърши с изненадващо за гръцките фенове изпълнение на неиздавано досега парче, което ще излезе по-късно тази година. То беше представено от фронтмена, който го изсвири на пиано.  

“Имаме нова песен, която не би трябвало да чувате преди септември, но ще я изпълня специално за вас веднъж", каза Martin на публиката. "Ще бъде хубаво ако не качвате това в интернет. Знам, че е трудна молба. Но искаме това да бъде нещо като репетиция, само пред вас. Казва се "All My Love". Това изпитваме ние към всички вас”.

На концерта на Coldplay в Атина са присъствали и редица звезди. Актьорът Luke Evans публикува клипче от шоуто в социалните мрежи, на което освен него се виждат още Joe Jonas, Kylie Minogue и колегата му Liam

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини