Осмомартенски сняг блокира София

Огромни задръствания има в голяма част от София заради обилния снеговалеж.

Задръстване има на столичните бул. „България”, „Гоце Делчев”, ул. „Тодор Каблешков”, пазар Красно село, бул. „Цар Борис Трети”, предаде Фокус. Натоварено е движението и по всички вътрешноквартални улици в кварталите „Бъкстон”, „Борово”, „Павлово”, „Красно село”, „Бели брези”, „Гоце Делчев”.
Улиците в София не се почистени и има няколко сантиметра сняг, кал, киша и лед.

Най-голямо задръстване в София се е образувало на бул.”Александър Малинов” в кв. „Младост”, съобщиха от Центъра за градска мобилност. Градският транспорт се движи при зимни условия, като автобусите закъсняват с 10-15 минути. Натоварен е трафикът по бул.„Цариградско шосе”, по бул.”Г. М. Димитров”, бул.”Евлоги и Христо Георгиеви”, бул.”Сливница”. Трамваите се отклоняват т нормалното си разписание с около пет минути.

Голямо задръстване има и на „Цариградско шосе. Колоните от автомобили в посока центъра на града започват от кв. „Младост”. Пътното платно не е напълно заснежено. Снегът се топи. Има снегорин в района на Окръжна болница. Той обаче стои отстрани на платното и не чисти – вероятно заради задръстването към Орлов мост.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини