East 17, SNAP!, No Mercy и Dr. Alban на една сцена в Пловдив!

Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s се създаде с цел да забавлява жителите и гостите на града под тепетата – Пловдив. Фестивалът “Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s” ще се проведе на 23 и 24 юни на сцената на Летен театър парк Бунарджик.

Билети за Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s може да бъдат закупени от касите на Ивентим в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg. 

Във фестивала ще вземат участие едни от емблемите на музиката на 90-те – East 17, SNAP!, No Mercy, Dr. Alban. Заедно с DJ Marti G ще ни пренесат в една епоха, която е оставила следа в музиката и до днес. 

На 23.06.2024г. старт на фестивала ще дадат SNAP! и  East 17, а втората вечер ще продължи с участието на No Mercy и Dr. Alban.  

През 2023 година, “Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s” взриви сцeната на Античен театър Пловдив с участието на неповторимите Kool end the gang и La Bouche.

За най-верните фенове на диско музиката са пуснати в продажба двудневни билети, които дават пълен достъп до двата дни от фестивала.

Събитието не е подходящо за лица под 7-годишна възраст.

Лица на възраст между 7 – 18-годишна възраст могат да посетят събитието с билет и задължително придружени от родител/пълнолетен придружител с редовен билет. Придружителите представят лична карта и билет за събитието, заедно с попълнената Декларация за придружител* в 2 екземпляра. Възрастта на децата може да бъде доказана с ученическа лична карта или копие на акт за раждане.

Събитието се осъществява с подкрепата на Община Пловдив.

Източник: radioenergy.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини