Броени часове до началото на турнето на Мария Илиева

Стара Загора, Варна и Пловдив са първите три града, които ще имат поне "100 причини" да се насладят на музиката на Мария Илиева. Датите са съответно 21 и 24 юни и 6-ти юли. Всички деца до 12 години влизат безплатно на концертите.

Лятото за Мария Илиева вече започна обещаващо – след концерт във Виена и признание за най-добра колаборация с Миро от български музикални награди, поп кралицата редува репетициите за предстоящото си турне със снимките на нов сезон на риалити предаване. Песента „100 причини” се превърна в любима песен на меломаните и заслужи ролята си на кръстник на предстоящо турне.

Междувременно непоказвани досега кадри и емоции от миналогодишното турне на Мария Илиева направиха премиера в специален филм, посветен на него. Видеото показва турнето „Любов” през погледа на самата Мария Илиева. Любопитна история от концерта на поп кралицата в София е излизането на сцената на десетки деца от публиката.

„Много е вълнуващо, че някои мои песни са по-възрастни от доста хора в публиката ми!”, споделя Мария. „Наистина е вдъхновяващо да ги виждам как знаят текстовете и пеят с мен! Именно затова реших концертите ми и това лято да са с вход свободен за всички деца до 12 години. Искам тези вечери да се превръщат в своеобразен семеен празник на музиката”.

Концертът във Варна ще бъде още по-специален за Мария Илиева и семейството ѝ, защото малката ѝ дъщеря София ще празнува третия си рожден ден от първия ред в публиката на Летния театър на 24.06.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини