Документалният филм за Elton John с премиера в Торонто

Повече от година след края на прощалното турне на Elton John, легендарният музикант ще покаже на феновете си какъв е бил животът му на път. 

От Международния филмов фестивал в Торонто обявиха първата серия продукции, чиято премиера ще бъде в рамките на събитието през септември, и сред тях ще бъде световният дебют на „Elton John: Never Too Late“. Режисьори са съпругът на John, David Furnish, и R.J. Cutler. 

Документалният филм ще покаже „невиждани концертни кадри на Elton John от последните 50 години, ръкописни дневници, както и нови видеа на музиканта и семейството му“. Deadline писа още през май 2022 г., че продукцията ще се фокусира върху прощалното турне „Farewell Yellow Brick Road“ и последните му концерти в САЩ, „завършили през ноември с последното му шоу в Северна Америка на стадион „Dodger“”.

Турнето на John постигна доста повече от това просто да сложи край на концертната му дейност. То продължи 4 години и се превърна в първата музикална обиколка в историята, успяла да мине границата от 900 милиона долара приходи. Това пък го прави най-печелившото турне в историята.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини