Консултантският център за работещи в чужбина българи с изнесена приемна в Смолян, Неделино и Златоград

Консултантският център към КНСБ за трудово-правна помощ за българи, работещи в Австрия и Германия, организира изнесени приемни в общините Смолян, Неделино и Златоград. Инициативата е съвместно с Регионален съвет – Бургас и кметовете на трите общини.

В Смолян приемната ще е на 2 август и ще е разположена пред кметството на общината от 10:00 до 12:00 часа. В Неделино и Златоград ще е на 1 август, съответно от 10:00 до 12:00 часа и от 15:30 до 17:00 часа , и ще бъде разположена също пред сградите на общинските администрации.

Безплатните консултации в областта на трудовото и социалното право за работещи или планиращи да започнат работа в Австрия и Германия ще бъдат предоставени от адвокат Марина Ставрева, която управлява Консултантския център.Консултантският център е част от синдикална мрежа "Справедлива мобилност" за консултиране на командировани работници от България, Унгария, Полша, Румъния, Сърбия и Словения, които тясно си сътрудничат с мрежата от синдикални консултантски центрове в приемащите държави Германия и Австрия.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини