В Мадан отново готвят грандиозен празник, на сцената ще се качат Дара, Анелия, Емилия и много известни фолклорни изпълнители.

 

За поредна година Мадан организира грандиозен празник, който ще продължи пет дни. Събитията започват на 18 август в 18:30 часа с награждаване на победителите от футболния турнир, който ще се проведе в предходните дни. След това ще се проведе церемония за награждаване на изявени местни спортисти. На 20 и 22 август ще има редица културни мероприятия, както и специална програма за децата на Мадан.

На 23 август (петък) от 18:45 часа на централния площад на града ще се състои концерт на квартет Интро, а в 19:45 часа ще бъде официалното откриване на празника.

В 20:30 часа на сцената ще се качи любимката на Мадан Алиша, заедно с Лазар Кисьов. След това е време за празнична заря.

Празникът продължава с концерт на певицата Емилия от 21:30 часа, а след това, от 22:30 часа, ще се изяви любимката на тинейджърите - Дара.

Сцената ще бъде пълна с известни изпълнители и на следващия ден. За народното веселие ще се погрижат Митко Дамянов (Пандьо) и оркестър Евридика. От 18:00 часа ще има фолклорна програма на читалищата от Община Мадан и гостуващи самодейни състави.

В 20:00 часа е време за хващане на хорото с Ангелина Милева. Голямата поп-фолк звезда Анелия ще изнесе концерт от 21:00 часа, а след нея, от 22:00 часа, е ред на Десита.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини