Мишо Шамара се прибра в България

Рапърът сподели новината с шеговит пост в социалните мрежи

Легендата на българския рап - Мишо Шамара, се прибра в родната си Варна. Той си е у нас за своето музикално турне, което ще се състои от 6 концерта, след което пак заминава за САЩ, където живее и работи от години.

Шамара сподели, че е в България с шеговит пост в социалните мрежи: „Дъртият рапър, негово величество АЗ Шамара вече е на родна земя и блажено похапва от вкусните манджи на прекрасните си родители. Подготвя се психически за невероятното турне, което кралската особа Аз ще направи“, написа Мишо, след което обясни, че говори за себе си в трето лице, защото така правят кралете.

Само ред след това обяснява, че се шегува и приканва всички да се готвят за яките концерти.

Екип на „Телеграф“ се свърза с Мишо за добре дошъл, а пък той им сподели, че още не е свикнал с часовата разлика. „С часовата разлика ми е най- трудно. Във Варна съм си“, разказа Шамара и добави, че няма планове да ходи на морска почивка, защото като морско чедо му е писнало, но не изключва възможността да отиде на кратка ваканция в планината. „Няма значение планина, море. Навсякъде ми е хубаво, щом съм си тук“, допълни рапърът.

Източник: fakti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини