Tурне 2024 на МОЛЕЦ започна с два разпродадени концерта

Турне 2024 на група МОЛЕЦ стартира с два вълнуващи спектакъла.

Откриващият концерт се състоя на 15 август в „Античен Театър“ Пловдив, последван от среща с феновете във Велико Търново на 17 август. Билетите и за двата концерта бяха напълно продадени, а за следващия концерт в морската столица, предвиден на 13 септември в „Летен Театър“, остават ограничен брой билети. Последната спирка от турнето е „Арена София“ на 21 ноември, където ще се състои най-мащабният концерт на групата до момента.

Хиляди хора и безброй емоции се сляха в едно, по време на изминалите два концерта, които дадоха старт на ТУРНЕ 2024. С изцяло нова режисура, декори, танцово и визуално шоу МОЛЕЦ представи най-новия си спектакъл. Разделена на три части „Вчера“, „Днес“ и „Утре“, Крис и Юли разказаха история, която докосна и развълнува публиката. Пловдив и Велико Търново пяха в един глас „Ти ли си“, „Прощално“, „7 дни“, „Бисер“, „Бял лист“, „Никъде“ с Роби, „Вечери“ с Ernesto Venezuela и парчета от последното EP, озаглавено „Вчера“. За първи път на сцена прозвучаха и три нови песни, които предстои да бъдат издадени съвсем скоро.

Концертите подариха незабравими спомени, както за публиката, така и за всички изпълнители на сцената. Едни от тях бяха „TRIGAIDA“ – подгряващата група, която преплита българския фолклор със съвременната електронна музика. Тримата утвърдени музиканти на българската сцена, а именно Ася Пинчева (Оратница, Cosmic Voices from Bulgaria), Иван Шопов (известен също като Balkansky, Cooh) и Георги Маринов - Хорхе (Оратница, Каба Гайди) дават нов живот на фолклорните мотиви и традиционни песни чрез влияния от популярните електронни жанрове като drum and bass, dubstep и trip hop. Проектът „TRIGAIDA“, в пълния му състав, ще можем да чуем отново по време на финалa на турнето в „Арена София“.

Преди това обаче предстои вълнуваща среща с публиката във Варна на 13 септември, като билетите са на 80% разпродадени. Пропуски, могат да бъдат закупени в мрежата на bilet.bg и Eventim.bg, както и във всички бензиностанции OMV в страната. 

Източник: njoy.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини