Арестуваха Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние

Джъстин Тимбърлейк е арестуван за шофиране в нетрезво състояние. Новината съобщава „Асошейтед Прес“ като се позовава на собствени източници от полицията в Лонг Айлънд, Ню Йорк. Инцидентът по информация на медията се е случил в Хамптънс.

Курортът в Лонг Айлънд е предпочитана дестинация за лятото за редица знаменитости. Източниците от полицията уточняват, че певецът и актьор още тази седмица ще бъде изправен пред съда. Заради течащото разследване не се съобщават повече подробности.

Както уточняват от „Ей Би Си“, в момента Тимбърлейк е на турне из САЩ. Той е имал два концерта в Чикаго през уикенда и е трябвало да изнесе и две шоута в Ню Йорк през седмицата. По-нататък звездата трябва да е в Бостън.

По-рано през годината избухна скандал, след като Бритни Спиърс разказа за отношенията си с Тимбърлейк в биографията си. Певицата пише в „Жената в мен“, че е правила аборт по време на връзката си с него и че по време на взаимоотношенията им е имало взаимни изневери. Изпълнителката пише, че Тимбърлейк ѝ е „изневерявал многократно“.

След издаването на мемоарите плъзнаха и слухове, че актьорът е във влошени отношения със съпругата си Джесика Бийл.

Джъстин Тимбърлейк става известен като член на момчешката банда N'SYNC. Впоследствие реши да преследва солова кариера, която се оказа изключително успешна. Участва и в хитовите „Дилъри на време“ и „Социалната мрежа“.

Източник: radioenergy.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини