Откриха тялото на детето, удавило се в река Марица

Открито е тялото на 9-годишното дете, което вчера потъна в река Марица в Симеоновград, съобщиха за Haskovo.net от Областната дирекция на МВР в Хасково. Трупът е открит днес преди обед от водолази от Пловдив с помощта на служители на противопожарната служба.

Вчера в 14 часа в полицейския участък в Симеоновград е бил подаден сигнал от малолетно момче. То съобщили, че час по-рано, в района на Автогарата в Симеоновград, влезли общо шест момчета да се къпят в река Марица. 9-годишният им приятел обаче потънал и не успял да излезе от водата. Вчера беше проведено издирване, но тялото е намерено едва днес в същия район, където детето е потънало. Местни жители поясниха, че в този участък има 30-метров ров от багери, сред които и такива, които незаконно вадят пясък.

9-годишният Борислав Колев беше възпитаник на симеоновградския клуб по борба „Вълко Костов“ с треньор Росен Бонев. От организацията изказаха съболезнования на семейството на детето, което беше едно от талантите в борбата. То участва за първи и последен път на Републиканското първенство в Горна Оряховица.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Цв
    Цветомира
    54 0
    13:07, 28 авг 2024
    Душичка миличка, много са опасни тези реки и язовири .....:-"
    • Бъ
      бъзз
      39 -2
      14:00, 28 авг 2024
      По-опасни са безхаберните родители.
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини