Екшън сезон по TV1000 с Бъмбълби, Итън Хънт и Индиана Джоунс. И още

Присъединете се към филмотечния TV1000 този септември – всеки делничен ден от 22:00 часа - за едно вълнуващо пътешествие през еволюцията на екшън филмите!

Включете се в специалния маратон, обхващащ емблематични заглавия като поредицата за Индиана Джоунс, която предефинира приключенските блокбъстъри от 1980-те насам със своите завладяващи истории; изживейте интензивното напрежение и легендарни каскади на поредицата „Мисията: Невъзможна" - отличителен представител на екшън жанра от 90-те насам - и ознаменувайте възхода на жените в действие с открояващи се филми като „Убий Бил" 1 и 2, „Хана" и „Бъмбълби". И това не е всичко!

Сезон на Индиана Джоунс

От 24 септември до 27 септември в 22:00 ч.

Имаме съкровищница от приключения и епични мисии -TV1000 тръгвана пътешествие не с кой да е, а с ИндианаДжоунс! Присъединете се към легендарния Харисън Форд и актьорския състав, включващ Шон Конъри, Кейт Капшоу, Ке Хуи Куан и ДжонРийс-Дейвис.

С „Индиана Джоунс и кралствотона кристалния череп", „Индиана Джоунс ипоследният кръстоносен поход", „ИндианаДжоунс и храмът на обречените" и „Похитителите на изчезналия кивот".

Тези кинематографични бижута са спечелили множество награди, включително на Академията - за най-добра режисура, най-добър звук и най-добри визуални ефекти, затвърждавайки мястото си в историята на киното.

Блек Хоук

Петък 23 септември в 22:00 ч.

Жанр: Екшън/ драма/ за войната

Режисьор: Ридли Скот

В ролите: Джош Хартнет, Юън Макгрегър, Джейсън Айзъкс, Том Сайзмор, Уилям Фиктнър

Оригинално заглавие: Black Hawk Down

Година: 2001

Държава: Великобритания/ САЩ

На 3 октомври 1993 г. елитен екип, включващ над 100 войника от „Делта Форс" и армейски рейнджъри, са пуснати в разкъсвания от гражданска война град Могадишу в Сомалия с цел да отвлекат двама главни помощници на местния престъпен бос Мохамед Фара Айдид. Когато два от хеликоптерите „Блек Хоук" на мисията са свалени от вражески сили, американците остават твърде дълго в района и бързо са обкръжени. Последвалата престрелка е безмилостно 15-часово изпитание и най-дългата сухопътна битка с участие на американски войници след войната във Виетнам.

Бъмбълби

Петък 13 септември в 22:00 ч.

Жанр: Екшън/ приключенски/ научнофантастичен

Режисьор: Травис Найт

В ролите: Хейли Стайнфелд, Хорхе Лендеборг младши, Джон Сина

Оригинално заглавие: Bumblebee

Година: 2018

Държава: Китай/ САЩ

Бягайки през 1987 г., Бъмбълби намира убежище в автоморгата на малък калифорнийски крайбрежен град, когато Чарли, която съвсем скоро ще навърши 18 години и се опитва да намери своето място в света, го открива очукан и повреден. Когато Чарли съживява Бъмбълби, тя бързо научава, че това не е обикновен жълт Фолксваген „костенурка"...

Супергеройски филм

Събота 7 септември в 22:00 ч.

Жанр: Екшън/ комедия/ научна фантастика

Режисьор: Крейг Мейзин

В ролите: Дрейк Бел, Лесли Нилсен, Сара Пакстън

Оригинално заглавие: Superhero Movie

Година: 2008

Държава: САЩ

Запознайте се с Рик Райкър; той е млад, страхотен и има суперсили... остава само да знае как да ги използва! Светът обаче е в опасност, никой не е защитен - и продуцентът Дейвид Зукър и екипът вземат на мушка някои от най-големите блокбъстъри на нашето време включително „Спайдърман", „Батман", „Х-Мен" и „Фантастичната четворка". Да се научиш да летиш, да тъчеш паяжина и да извършваш подвизи никога не е било толкова забавно...

Предимствата да бъдеш аутсайдер

Събота 14 септември в 19:55 ч.

Жанр: Драматичен

Режисьор: Стивън Чбоски

В ролите: Логан Лърман, Ема Уотсън, Езра Милър

Оригинално заглавие: The Perks of Being a Wallflower

Година: 2012

Държава: САЩ

Питсбърг, Пенсилвания, 1991 г. Току-що влезлият в гимназията Чарли винаги наблюдава живота отстрани, докато двама ученици от по-горен клас - Сам и нейният доведен брат Патрик - не стават негови ментори; те му помагат да открие радостите на приятелството, музиката и любовта.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини