Общината предоставя помещение за занимания по рисуване

Община Първомай предоставя безвъзмездно на Детска приложна студия "Слънчице" помещение, за да продължи своята творческа дейност и през новата учебна година. Студията записва деца в предучилищна възраст, ученици от 1 до 12 клас и деца със специални образователни потребности, желаещи да творят и да усъвършенстват своя талант.

Освен рисуване, децата  ще трупат знания, свързани с цветове, форми и други сръчности, свързани с развитието на фината моторика . В студията ще се изучават нови техники на рисуване с различни художествени материали, застъпени са и приложните изкуства в заниманията.

Десетки са ползите от рисуването за хората и особено за децата. Рисуването подобрява концентрацията, развива въображението, изчиства ума и подобрява мисленето.

Начало на занятията е месец октомври, като ще се провеждат в удобно за децата време, съгласувано с ръководителите по рисуване  Зорка Каразапрянова  и Йорданка Янкова.

Заниманията ще се провеждат  на втория етаж, стая 202. Залата е просторна и светла, с обособени със стативи кътове за рисуване.

За записване и допълнителна информация на тел. 0882550559

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини