ГЕРБ-СДС регистрира листата си с водач Николай Мелемов. Вижте всички кандидат-депутати от коалицията

ГЕРБ-СДС  регистрира листата за народни представители в предстоящите на 27 октомври извънредни парламентарни избори.
"Тя е съставена от успели, изявени и силни личности, хора с добър професионален опит зад гърба си, доказани политически фигури и представители на гражданското общество. Както и досега, ще водим позитивна кампания, уверени в силите и възможностите на отбора си. Важно е да убедим негласуващите, че по-високата избирателна активност ще ни гарантира съставянето на редовно правителство с ясен хоризонт. Общините са най-големият потърпевш от тази политическа агония. Силно мотивирани сме за изборна победа и имаме нагласа за достойно представяне на структурите ни в областта", каза водачът на листата Николай Мелемов
Ето и пълната листа на Коалиция ГЕРБ-СДС с кандидатите за народни представители за област Смолян:
1.Николай Мелемов
Роден на 10.06.1963 г. в село Полковник Серафимово, община Смолян. Завършил е ветеринарна медицина ХЗВИ в Украйна - гр. Харков, и ВИПОНД - Национална сигурност. Бил е депутат в 41-то Народно събрание. За четвърти мандат е кмет на община Смолян. От 2006 г. е областен ръководител на ПП ГЕРБ - Смолян.
2. Д-р Красимир Събев
Роден на 30 декември 1968 г. в Мадан. Магистър по анестезиология и интензивно лечение, обществено здраве и здравен мениджмънт. Началник е на Отделението за анестезиология и интензивно лечение на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД – Смолян. Три години е бил заместник-директор по медицинските дейности в областната болница. Бил е депутат в 44-то, 47-то, 48-то , 49-то и 50-то Народно събрание. Представител на гражданската квота.
3. Красимир Даскалов
Роден на 25 октомври 1967 г. в Девин. Завършил е Военно училище „Васил Левски“ във Велико Търново с магистърска степен „Машинен инженер – ДВГ“ и офицерско звание на служител от системата на МВР. Има 26 г. стаж в правоохранителните органи, като в края на службата си заема длъжността началник на Районно управление „Полиция“ - Девин. От юли 2024 г. е заместник- областен управител на област Смолян. От 2015 г. до 2019 г. е кмет на община Девин, а след това е общински съветник от ГЕРБ-СДС.
4. Недялко Славов
Роден на 16 юли 1973 г. в Златоград. Магистър по икономика от Икономическия университет във Варна. В момента е председател на Съвета на директорите на МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров“ АД– Смолян. Областен управител на Смолян в продължение на 6 години, до 2021 г. Народен представител от 2011 до 2013 г. Заместник-областен управител на Смолян от 2009 до 2011 г. Общински председател на ПП ГЕРБ в Златоград.
5. Мария Семерджиева
Родена на 23 ноември 1973 г. в Смолян. Магистър по начална училищна педагогика, специална педагогика и училищна психология. В момента е изпълнителен директор на „Рожен Експерс“ АД. През 2017 г. е съветник на министъра на образованието и науката. От 2018 г. до 2021 г. е началник на Регионално управление на образованието в Смолян. Два мандата е била общински съветник.
6. Иван Стоев
Роден на 14.02.2000 г. в Смолян. Студент е в магистърската програма “Актуална българистика” на ПУ “Паисий Хилендарски” - Пловдив, както и във филиала в Смолян, където задочно учи маркетинг. Работи като учител по български език и литература и предприемачество. Член е на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ.
7. Радослав Филизов
Роден на 30 октомври 1979 г. в Рудозем. Магистър по “Социални дейности” от Нов български университет в София. Магистър-инженер по “Технология и управление на транспорта” от Русенски университет “Ангел Кънчев”. Общински председател на ПП ГЕРБ в Рудозем. От 2019 г. е общински съветник от ПП ГЕРБ. Ръководи частен бизнес.
8. Тодор Батков- син
Роден е на 22 август 1993 г. в София. Бакалавър е по политология в Queen Mary University of London. Магистър по специалността „Master of business administration in finance“ в London School of Business and Finance. Магистър по право във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий". Предприемач. Гражданска квота.
Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини