Тино, който бутилира лятото в песен и ни подари бутилката…

В началото на сега вече залязващото лято на 2024 година, в почивката на една музикална репетиция за предстоящите му концерти, Тино започва да създава музиката на това, което съвсем скоро ще се превърне в един от потенциалните му следващи сингли. Още същия ден написва и текста на един дъх и го усмихва това, че той е колкото закачлив, толкова и романтичен. Сякаш започващото лято му е напомнило както за това, което предстои, така и за изминалите лета. Тино продължава да работи по звученето на песента в продължение на целия си традиционен варненски престой обратно у дома и не след дълго е готов за нейното финализиране, за което се обръща към своя приятел и колега Искрен Тончев - Искрата, с когото вече са покорявали родните класации и публика.

За видеото на песента „Жажда“ Тино се обръща към своя друга сродна морска душа, с която не веднъж са работили по неговите визуализации, а именно Плам Мирчева.

 „Не мога да ви опиша колко обичам това видео! Може би защото нямаше нужда от сценарий, а просто да се улови това, което е ежедневие на лятото във Варна и около нея. Просто си организирахме поредното преживяване и в рамките на два дни заснехме това, което ни се случваше. Хаха, така казано дори можем да наречем клипа документален! Изключително много благодаря на моите приятели, че приеха поканата да станат част от този момент и най-много благодаря на моето момиче! В случая не биваше да има актьорска игра и за това нямаше с кой друг да се получи искрено освен с Ника!”

Източник: bgradio.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини