Търсят крупиета, сервитьори и бармани в Бюрата по труда в област Хасково

154 свободни работни места са обявени в Бюрата по труда в област Хасково към 26 септември.

С висше образование се търсят възпитател в ученическо общежитие, медицинска сестра, главен счетоводител, инженер- индустриални машини и системи и системен администратор.

В сферата на ресторантьорството и хотелиерството се търсят камериерка, рецепционисти, бармани, сервитьори и готвачи.

В сферата на транспорта и услугите се търсят шофьори на товарни автомобили за международни превози, шофьор за животновоз и шофьори за лекотоварен автомобил.

Със средно образование се търсят още автомоньор,машинист на мнокофов багер, монтажник на кабели, монтьор на машини и съоръжения, огняри, общ работник, оператор въвеждане на данни, специалист-продажби,моньор на СОТ, патрул,продава-консултант, миач на превозни средства, пакетировач, касиер,инкасатор на плащания, водопроводчик, кредитен консултант, маникьорист, обслужващ кулинарен щанд,монтажник за мебели,кранист и други.

По програмата за „Младежка заетост +“ със средно образование се търси технически секретар, както и медицински секретар с комютърна грамотност.

Информация за обявените свободни работни места в Бюрата по труда в региона и за сезонна заетост в страната можете да получите от всеки трудов посредник

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини