Големият режисьор Андрей Калудов с комедия на сцената на РДТ. Премиерата на "Капризите на любовта" е на 27 септември

Родопски драматичен театър "Николай Хайтов" кани на 27 септември на втората си премиера за сезона. Големият български режисьор Андрей Калудов обединява на смолянската сцена две големи комедии на вечния Антон Чехов — „Предложение“ и „Мечка“. Те са прекрачили столетията, но звучат сякаш са написани днес. Спектакълът носи името "Капризите на любовта".

"След спускане на завесата обещаваме на публиката да излезе заредена с положителни емоции, да се смее през сълзи и да се разтовари от ежедневието. Това е предизвикателна роля за мен — героинята ми е многопластова, а аз самата се забавлявам в нейния образ," каза за еТВ младата актриса Джована Галиарди, която играе една от главните роли в комедията.

"Аз съм очарован от тази млада трупа актьори в Смолян. Те са толкова талантливи и дисциплинирани. Цяла България заслужава да види не само спектакъла, но и смолянската трупа. Затова "Капризите на любовта" ще бъде играна и на големи сцени из цяла България, включително и в столицата," каза режисьорът Андрей Калудов.

В спектакъла участват още: Ива Караманчева, Асен Левов, Джована Галиарди, Борис Хаджийски, Венцислав Стоянов.
Билети: на касата на театъра. Телефони: 0988725166 и 0878987610.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини