Организират Фестивал на здравето в Хасково

Изображение 1 от 3

    На 5 и 6 октомври ще се проведе първият Фестивал на здравето – „Здравей, здраве!“ в Хасково. Събитието е част от Фестивалите „Здравей, здраве!“, които се провеждат в цялата страна вече 15 години.

    Фестивалът, ще се състои в Регионален исторически музей в Хасково, където холистични лекари, психолози, консултанти, коучове, терапевти и треньори ще имат лекции и практики на различни теми, свързани с човешкото физическо, ментално и духовно здраве.

    На фестивала ще има и две арт работилници за малки и големи посетители. Едната от тях ще е „Рисуване за деца“, а другата - арт творилница, ще има „Плетене на мандали за малки и големи“.

    По време на събитието ще има и базар на здравето, на който ще се предлагат здравословни храни, натурална козметика, книги за духовно и личностно развитие и други интересни и полезни продукти за здраве.

    Фестивалът „Здравей, здраве!“ в Хасково се организира от доброволци с цел за популяризиране здравословния начин на живот на физическо, ментално и духовно ниво. Визията на всички фестивали в страната е да представя хора, школи, учения, практики с ефективни, природни методи и знания за постигане на здраве, осъзнаване и хармоничен живот.

    Събитието се организира напълно безплатно, споделено и доброволно. Входът е свободен за всички посетители.

    Мотото на първия фестивал на здравето – „Здравей, здраве!“ в Хасково е „Мирът започва с усмивка“.

    Успехът на „Здравей, здраве!“ е резултат на споделената работа и обща визия на много хора за един нов свят на здраве, сътрудничество, приятелство и хармония.

    Празничното откриване на фестивала започва в 9:00 часа на 5-ти октомври на площад „Свобода“ с Народен оркестър при Община Хасково.

    На 6-ти октомври фестивалът ще бъде празнично закрит с четене на авторска поезия на хасковски младежи от школата „Словесни слънца“ от 18:00 часа.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини