Китара на Тейлър Суифт купена за $4 хил., за да бъде разбита с чук

Китара на Тейлър Суифт бе купена за 4000 долара на търг, само за да бъде разбита с чук. Инструментът, който носи и автографа на певицата, бе потрошен в окръг Елис, Тексас, в знак на протест срещу подкрепата на Суифт за кандидат-президентката на демократическата партия Камала Харис, съобщава „Билборд“.

Във видеа, споделени в социалните мрежи, се вижда как купувачът – мъж с бяла коса, многократно удря китарата с чук, докато публиката наоколо го окуражава. Инструментът е бил дарен за търга от трета страна и не е бил предвиден за унищожение, пише таблоидът TMZ.

Аукционът се е провел като част от събитието „Ellis County WildGame Dinner“, организирано от неправителствена организация. Събраните от благотворителност пари отиват в полза на „агрикултурното образование на младежта“ в тексаския регион, става ясно от уебсайта на инициативата.

Суифт не е коментирала протестната акция. Певицата междувременно се приготвя за последните дати от турнето си „Eras Tour“ през ноември и декември. Световната обиколка приключва на 8 декември във Ванкувър като най-касовото турне в историята на музиката.

Източник: http://ploshtadslaveikov.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини