Костадин Костадинов се среща с граждани в Кърджали на 4 октомври

На 4 октомври, от 18:00 часа, в Дома на техниката (НТС) в Кърджали ще се проведе отворена среща с председателя на „Възраждане“ Костадин Костадинов. Срещата е част от обиколката му из страната и ще предложи възможност на гражданите да обсъдят както важни национални въпроси, така и проблеми, свързани с развитието на региона.

Преди самото събитие, в 16:00 часа, структурата на „Възраждане“ в Кърджали ще се събере пред паметника на Васил Левски, където ще проведе неформална среща с местните жители. След това, в 17:30 часа, ще се организира шествие през центъра на града, което ще завърши пред Дома на техниката – мястото на основното събитие.

На отворената среща ще присъстват и водещи фигури от листата на „Възраждане“ за област Кърджали – Георги Георгиев, водач на листата, Анета Георгиева, която заема второто място, Георги Дяков и Мустафа Вели - съответно трети и четвърти в листата. Освен актуалните теми с национално значение, ще се обсъдят и местни въпроси, свързани с инфраструктурата, безработицата, ниските доходи и демографската криза в региона.

Събитието е отворено за всички граждани, които искат да се включат в дискусията и да зададат своите въпроси към Костадин Костадинов и представителите на „Възраждане“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини