Ангел Янчев: Пропагандата на нетрадиционна сексуална ориентация в училищата е в разрез с българските ценности и традиции

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Кандидатът за народен представител от област Кърджали Ангел Янчев, част от листата на "Възраждане", в телевизионно интервю представи позициите и приоритетите на политическата организация в предстоящите парламентарни избори. Янчев, който е родом от Кърджали и е израснал в квартал "Студен кладенец", подчерта своето желание да работи за развитието на региона и защита на традиционните български ценности.

В своето изказване той се съсредоточи върху ключови инициативи, предприети от "Възраждане" в рамките на 50 Народно събрание, в което и той бе народен представител. Основен акцент беше поставен върху предложението за изменение и допълнение на Закона за предучилищното и училищното образование, което цели забрана на пропагандирането на нетрадиционната сексуална ориентация сред учениците. Според Янчев, който дълги години е бил преподавател, мотивите за това предложение са свързани с опитите на външно финансирани неправителствени организации да прокарват идеологии, които са несъвместими с българските традиции и ценности. Той заяви, че "Възраждане" са били подкрепени с мнозинство, за да се осигури защита на децата от това, което той определи като "вредни и идеологически натрапвания".

Янчев също така обърна внимание на други постижения на политическата организация, като изменението на наредбата за техническите прегледи на автомобилите и новото законодателство, свързано с автоматите за продажба на лекарства без рецепта. Той сподели, че макар тези промени да са срещнали известна съпротива, те са необходими за подобряване на достъпа до здравни услуги, особено в региони като Кърджали, където до скоро не е имало денонощна аптека.

В заключение, Янчев изрази тревогата си относно демографската криза в България, която по думите му е основна заплаха за бъдещето на страната. Той призова избирателите да сложат край на политическите експерименти и да гласуват за листата на "Възраждане" с номер 12 на предстоящите избори на 27 октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини