Ардинец разби врата на жилище с взлом,арестуват го

Ардино. За проникване в чуждо жилище 33-годишен е задържан в РУ-Ардино. Около 21 часа снощи била изкъртена входната врата на апартамент в града. След подаден сигнал дежурна оперативна група от РУ-Ардино е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство за незаконно влизане в чуждо жилище. При предприетите издирвателни действия три часа по-късно полицейски служители установили и задържали извършителя на деянието. Група „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая. 


Крумовград. Проверка за хулиганство е образувана в РУ-Крумовград след скандал между двама. На 19 октомври около 21 часа на улица в Крумовград възникнал скандал между 32-годишен  и 50-годишна, при който мъжът нанесъл удар на жената. Група „Охранителна полиция“ в управлението продължава работата по изясняване на случая.


Кирково.  64-годишен, обявен за общодържавно издирване, е бил установен вчера на ГКПП „Маказа“ на влизане от Гърция. Мъжът е с мярка „принудително довеждане“, като обвиняем по досъдебно производство на Второ РУ в София. Задържаният е предаден на конвойната служба за превеждане до инициатора на издирването. 

 
Момчилград. Нерегистриран автомобил е установен от полицейски служители на РУ-Момчилград. Вчера по обяд за проверка бил спрян лек автомобил „КИА“, управляван от 54-годишен. Колата била без поставени регистрационни табели, а при направена справка се изяснило, че е със служебно прекратена регистрация. По случая е започната проверка оп чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс, която се извършва от група „Охранителна полиция“ в РУ-Момчилград.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.


Пожари. Пожар е възникнал около 15,30 часа вчера в землището на село Даскалово. Пламъците, обхванали около декар сухи треви, са били потушени от екип на РСПБЗН-Кърджали. Небрежност при боравене с открит огън е причинила произшествието. Няма материални загуби.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини