Видяхме ли всичко от Apple? Идва най-амбициозният iPhone

В близките години се очакват нови айфон модели, които, според изтекла вътрешна информация от Купертино, ще бъдат „най-амбициозните iPhone в историята”. Подробности за тези устройства засега не са известни.

Бележка от хардуерния директор на Apple Джон Тернус, на която се позовава анализаторът Марк Гърман, свидетелства за много вълнуващи иновации в линията на iPhone.

Същевременно, предстоят няколко рокади в хардуерния екип на Apple. Джон Тернус повишава трима настоящи служители във вицепрезиденти. Един от тях, Ричард Дийн, става вицепрезидент по продуктовия дизайн за iPhone.

От бележка на Тернус до инженерния екип става ясно, че Дийн отговаря за пътната карта на iPhone, а бъдещите модели са описани като „най-амбициозните в историята на линията”.

Дийн “продължава да помага за създаването на вълнуващо бъдеще за тази емблематична продуктова линия”, казва Тернус.

„Най-амбициозните модели досега” е доста провокативно изявление за устройство с толкова дълга история и привлича вниманието на пазарните наблюдатели.

Говори се, че следващата година ще се появи iPhone 17 Air, който ще бъде ултра тънък, с радикално нов дизайн и една задна камера. Моделът ще вдъхне нов живот на линията iPhone X.

А първият сгъваем iPhone се очаква през 2026 г., според прогнозите на анализаторите. Предстои да видим изненадите от Apple и дали наистина компанията е способна да предложи разтърсва продукт на един вече толкова зрял пазар.

Източник: technews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини