Над 12 млн.лв инвестиции за кв.”Възрожденци “

Изображение 1 от 4

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


    Тази вечер предизборните срещи на ДПС-Ново начало в града започнаха в квартал „Възрожденци“ в района на блокове 11,53 и стотните блокове. Заедно с хората в най-многолюдния квартал бяха водачът на листата и кмет на община Кърджали Ерол Мюмюн, народните представители и кандидати за 51 НС Елван Гюркаш и Айтен Сабри, председателят на ОбС на ДПС и зам.-кметът Байрям Байрям, председателят на Общински съвет Мухаррем Мухаррем, заместник кметът Веселина Тихомирова,вр.и.д. секретар на община Кърджали Нермин Мехмед, общинскисъветници.
    „Заставам спокоен пред вас, защото вече не говорим в бъдеще време за инвестициите в квартала, а те се случват пред вашите очи. Ремонтиран е паркингът пред бл.2, готова е и пусната в експлоатация многофункционалната спортна площадка пред бл.56. От 3 улици, предвидени за основен ремонт дейностите по две приключиха. Работи се по локалните платна на булеварда. Извършват се текущи ремонти на улици, ремонтират се стари и се изграждат нови детски площадки.Инвестициите за „Възрожденци“ са над 12 млн .лв.“, посочи в изказванията си Ерол Мюмюн. Той каза, че тази година в бюджета на общината са заложени средства за проектиране, за да има готовност да се търси финансиране от държавата и на други обекти. В процес на проектиране са 16 улици за основен ремонт – в центъра и кварталите, нови локални платна на бул.“Христо Ботев“, пешеходна зона и велоалея с кашпи край Водното огледало. Готов е техническият проект за основен ремонт на Новия мост, свързващ центъра с квартала, в процес на проектиране са два нови моста – от пазара към кв. „Възрожденци“ и от „Възрожденци“ към Крайно село. За да се осигури финансиране за нови обекти, е нужно сформиране на редовно правителство и ДПС-Ново начало ще работи за това.
    За по-доброто настояще и бъдеще на всички е нужна пълна мобилизация и мощна подкрепа за номер 8 на 27 октомври, за да приключи политическото безвремие в държавата, да се гласува редовен кабинет и институциите да заработят. 
    Това съобщиха от ДПС-Ново начало

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Случаен виц

    Последни новини