Още един пешеходец пострада, блъсна го комшия на пешеходна пътека

    Втори пешеходец пострада днес в Хасково, този път на пешеходна пътека. Инцидентът стана около 16 часа на кръстовището на ул. „Дунав“ и бул. „Раковски“, което е едно от най-опасните в града.

    Водач на лек автомобил „Шкода“ се движел по „Дунав“ и се опитал да направи ляв завой по бул. „Раковски“ в посока центъра. По това време друг мъж пресичал на пешеходната пътека и бил блъснат от автомобила.

    Пострадалият е откаран с линейка в болница.

    „Ужасно съжалявам, но слънцето ме заслепи. Много съм притеснен, защото познавам човека. Съседи сме. Веднага щом приключим с пътните полицаи ще отида в болницата да разбера как е комшията“, каза водъчът пред наш екип на мястото на инцидента.

    Неговият автомобил е с чужди номера, но той е от Хасково. Тестът за алкохол, направен на място, е отрицателен. От удара е напукано и огъното панорамното съткло на автомобила, точно пред мястото на водача.

    Това е втори инцидент с пешеходец в рамките на деня в Хасково. Тази сутрин около 9 часа възрастен мъж беше бълснат от автомобил „Дачия“. мъжът присечаше неправилно бул. „Съединение“, близо до кръстовището с ул. „Александър Стамболийски“.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      56
      56 годишен гражданин
      8 -3
      17:15, 26 окт 2024
      Много е натоварено движението.От ден на ден става по зле.По времето на така наречения социализъм имаше около 1500-1600 автомобила.Знам ин бройката защото баща ми работеше в КАТ.Тогава лесно кола не можеше да си вземеш.Правиш вноска и чакаш 10 г.Сега има над 20 хиляди.Отделно се е увеличил трафика от другите градове и чужбина.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини