От полицейската хроника: Задържаха дрогиран шофьор и крадец на кола

Сигнал за нанесени материални щети по лек автомобил разследват служители на РУ-Смолян. На 25 октомври е подаден сигнал, че в село Левочево, за времето от 17:00 часа на 24 октомври до 09:00 часа на 25 октомври, неизвестен извършител е повредил предното странично стъкло на автомобил "Ваз 2104", собственост на 76-годишен смолянчанин. Извършен е оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство.

Противозаконно отнето МПС Служители на РУ-Смолян разкриха извършител на кражба на лек автомобил „Ланча З“, противозаконно отнет на 26 октомври. Колата била паркирана в централната част на Смолян, с ключове на таблото. В хода на незабавните оперативно-издирвателни мероприятия полицейски служители открили превозното средство, изоставено с нанесени материални щети след пътнотранспортно произшествие в село Стойките. Установен е извършителят – 17-годишен младеж, добре познат на органите на реда с множество предишни нарушения от подобен характер. По случая е образувано досъдебно производство.

Управление на МПС след употреба на наркотици. Водач, шофирал след употреба на наркотици, е задържан в РУ-Смолян. На 27 октомври, около 21:15 часа, на ул. „Дичо Петров“ в областния град е спрян за полицейска проверка 48-годишен водач, управлявал лек автомобил "Ауди". При извършен тест за употреба на наркотични вещества е отчетена положителна проба на амфетамин. По случая е образувано бързо производство

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини