Бойко бил поръчка на групата на Сумиста. Вестниците в неделя

„24 Часа": Бойко бил поръчка на групата на Сумиста

Убийството на Бойко Борисов е било поръчано на групата наемници, която бе задържана в петък, съобщиха за "24 часа" разследващи.
Съветникът в парламента Петър Стоянов, който е и шеф на сумото и кум на Сретен Йосич, и Васил Костов-Кеца приели поръчката преди 6-7 месеца, твърдят нашите източници.
Тогава американските служби предупредили българските, че се готви покушение срещу премиера. А възможните поръчители били "недоволни бизнесмени".
Докато полицаите наблюдавали групата, попаднали на улики за извършения от нея разстрел на Юри Галев, както и на още 6 убийства.

„Стандарт": Бойко: Темида да върне две заплати

"Най-критикуваната система в европейския доклад ни изви ръцете миналата година и получи 13-а и 14-а заплата в пика на кризата. Дадохме им 34 милиона лева. При тези резултати сега обаче те, ако имат чест и достойнство, трябва да върнат парите". Това призова Темида премиерът Бойко Борисов от ефира на БНТ1. Ден по-късно премиерът съобщи пред "Стандарт", че ще отрежат Темида за коледни. "Тези пари в бюджета за 2011 г. просто няма ги да има". Според него няма логика магистратите да получават коледни заплати, когато цялата държава пести и се лишава. Борисов смята, че както вътрешното министерство е направило екшън план по препоръките в доклада на ЕК, така и съдебната система като независима власт може да изготви писмо, в което да набележи какво трябва да свърши правителството, за да може да се реформира.

„24 Часа": Станишев остана без конкуренти за конгреса

Сергей Станишев остана без конкуренти за лидерския пост на конгреса, след като вчера пленумът на партията не включи в дневния ред на форума избора на нов председател. След двучасови дебати с 82 гласа "за" и 16 "въздържали се" Националният съвет отказа да се занимава с лидерския въпрос на конгреса, който насрочи за 16 и 17 октомври. Тогава социалистите ще обсъждат подготовката за местните и президентските избори и левия проект "България 2020".

„Стандарт": Слънчев бряг на душ във Варна

Изнервени туристи от Слънчев бряг отидоха на баня във Варна. Гневни летовници пък буквално изпаднаха в истерия и вдигаха непрестанно скандали на рецепциите. Чужденците държаха сметка за провалената им почивка и в прав текст си искаха солидни обезщетения за нечовешките условия, при които са поставени. 43-годишният германец Юрген Волф и семейството му например се принудиха да напуснат Слънчев бряг и да наемат макар и за ден хотел във Варна, за да могат да се изкъпят. Вчера на обяд нервите на семейството не издържаха и четиримата хванаха маршрутката за морската ни столица. Те са предупредили на рецепцията да им се обадят, когато проблемът с тока се реши.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини